apartma žvegelj blejsko jezero bled blejski grad
Apartments Žvegelj
Želeška cesta 6
4260 Bled

GSM:
+386 (0)41 66 48 92
            (Apartments & Offer)
           +386 (0)41 42 71 55
            (Pletna boat)
E-mail:
dreamland.bled@gmail.com


Contact us >>

 

Varstvo osebnih podatkov


Podjetje VejaN, Nina Zvegelj s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.apartma-zvegelj.com ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.apartma-zvegelj.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje VejaN, Nina Zvegelj s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje VejaN, Nina Zvegelj s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2012 VejaN, Nina Zvegelj s.p.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.apartma-zvegelj.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja VejaN, Nina Zvegelj s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.
Why book Holiday Apartments Zvegelj Bled?

•    Great location – city center 
      & 1 minute to lake Bled
•    Castle view
•    Family run apartment in  
     peacefull location

•    Hospitable people/family
•    Best advices from the          
     owners, where to go, what to
     do, with the help to organize
      it :-)
•    Free parking spot in the city 
     center of Bled
•    Free WI-FI
•    No booking fees
•    No hidden fees
•    Anyone can book

News

Winter swimming cup in Bled


Would you dare to jump into the Lake Bled when its temperature is the lowest?

Winter swimming cup in Bled
When: 21th February 2015
Where: the lake shore private lido of the most renowned hotel in Bled Grand hotel Toplice where the healing water spring has its source

EVENT PROGRAMME 
Saturday, 21st ...

Kissing point

We just got a new kissing point. Search for it on the shore of lake Bled and make the most romantic picture ever!


      Love is in the air! (Kaja Vidmar's winning photo)